Tennis-brick

Tennisveld of tennisbaan aanleggen | regio Haspengouw

Wanneer u een nieuw tennisveld wilt laten aanleggen in Haspengouw, dan bent u bij Tennis-Brick aan het juiste adres. Bij de aanleg van het tennisveld kan u kiezen uit vier verschillende soorten terrein. U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende prijs offerte. Daarnaast verzorgen we het onderhoud van reeds bestaande gravel tennisbanen of andere gravelbanen en kan u op onze website verschillende tennis accessoires, tennisbenodigdheden en gravel kopen.

Tennisveld of tennisbaan laten aanleggen vraag uw prijs offerte aan! | regio Haspengouw

Bij Tennis-Brick weten we perfect hoe we de aanleg van een tennisveld in goede banen moeten leiden. U kan bij ons kiezen uit vier types tennisbaan, waarbij het verschil hem vooral zit in het materiaal waarin u de tennisvelden laat aanleggen. Zo kan u kiezen voor het goedgekende tennisveld in gravel maar kan u ook tennisvelden kopen in asfalt, kunstgras en synthetisch elastone. De materiaalkeuze is maar een van de factoren die de uiteindelijk prijs zullen bepalen. Interesse in wat het zou kosten om een nieuwe tennisbaan te laten aanleggen? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte. We leggen tennisbanen aan in heel Vlaanderen, zo ook dus in de regio Haspengouw.

Onderhoud tennisbanen in gravel of andere gravelbanen | regio Haspengouw

Het voordeel van gravel als terreinkeuze is dat de tennisterreinen in principe nooit vervangen moet worden. Wel is een jaarlijks onderhoud aan te raden. Tennis-Brick kan dit jaarlijks onderhoud van uw gravel tennisbanen (of andere gravelbanen) op zich nemen. Ook kan u van ons gratis onderhoudsadvies krijgen om de goede staat van uw tennisbaan te bewaren. We voeren zon onderhoud uit in heel Vlaanderen, waaronder ook in Haspengouw.

Tennisbenodigdheden, tennis accessoires en gravel kopen | regio Haspengouw

We verkopen ook tal van tennisbenodigdheden. Een overzicht van het aanbod (incl. prijs) vind u terug op onze website. U kan er bijvoorbeeld een handwals kopen, afschermnetten, belijning, een scorebord, tennisballen, een tennispaal, een sleepnet, kortom zowat alle tennis accessoires voor een professioneel tennisveld. Daarnaast bieden we als producent van gravel ook verschillende soorten gravel aan. U kan dit gravel kopen per ton of in zakken van 40kg. Interesse? Tennis-Brick is actief in het volledige Vlaamse gewest, waaronder Haspengouw.

TOP
Tennis-brick - Samenwerkingsstraat 20 - 2845 Niel - info@tennisbrick.be - T: 0032(0)3 888 65 50