Tennis-brick

Siergrind

U kan bij ons ook siergrind kopen. We hebben grind in verschillende soorten en maten: dolomiet, lava, carrara maar uiteraard ook het typische belgisch rood grind met dezelfde kleur als onze velden. Om het grind op zijn plek te houden kan u ook een grindstabilisatiemat kopen, bv. een Nidagravel.

Waarom siergrind kopen

U kan bij Tennisbrick verschillende soorten siergrind kopen. Iedere soort sierkiezel kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden: als bodembedekker, sierbestrating, hydrokorrels of daksubstraat, maar evengoed puur decoratief. De korrels vormen een natuurlijke, ecologische oplossing om de bodem van bv. uw plantenbak, te beschermen en/of te decoreren. Zo beschermen de sierkorrels de plantenwortels tegen vorst en extreme hitte. Ook de groei van onkruid wordt verhinderd. Het siergrind bewaart daarnaast het vochtgehalte van de grond en is verder ook duurzaam. Het waait niet weg en behoudt zijn prachtige kleur in alle klimaten.

Grind kopen in alle maten, kleuren en soorten

U kan ons grind kopen in twee formaten, één met kiezels van 5 tot 10mm en één met kiezels van 10 tot 25mm. Voorts verkopen wij ook kiezels met een kaliber van 0 tot 15mm, ideaal voor het aanleggen van wandelwegen. Naast verschillende formaten bieden we het siergrind ook aan in verschillende kleurencombinatisch waaronder belgisch rood en baskisch rood. We bieden daarnaast verschillende soorten aan: dolomiet (ideaal als ondergrond voor een petanquebaan), lava (onder meer geschikt voor vijvers), zeezand, carrara, ardenner split, marmer, castle grind, e.a. U kan dit siergrind kopen aan een vaste prijs per m³.

Grindstablisatiemat

Wilt u uw siergrind zo stabiel mogelijk aanleggen, dan kan u een beroep doen op een zogenaamde grindstabilisatiemat. Deze grindmatten voorkomen dat er zich sporen vormen wanneer er over het grind gewandeld of gereden wordt. U installeert deze matten niet rechtstreeks op de ondergrond maar voorziet eerst een extra tussenlaag waar de grindmatten op kunnen rusten. Vervolgens vult u de in de matten uitgesneden gaten met siergrind. Bij Tennisbrick kan u verschillende soorten grindstabilisatiematten kopen, dit o.a. van het merk Nidagravel. De prijs van deze matten varieert naargelang de grootte van het te stabiliseren grindoppervlak.

TOP
Tennis-brick - Samenwerkingsstraat 20 - 2845 Niel - info@tennisbrick.be - T: 0032(0)3 888 65 50