Tennis-brick

Gravel

Tennis-Brick is producent van gravel

Tennis-Brick vermaalt zuivere bakstenen tot gravel, “brique pilée”. De bakstenen worden op deskundige wijze geselecteerd op basis van kwaliteit en kleur. Ze worden op traditionele wijze gemalen en gemengd met een bindmiddel tot Tenibrick® gravel. Het resultaat is een zacht drainerend materiaal dat naast een perfecte binding ook een uitstekende porositeit heeft.

Tennis-Brick produceert gravel voor de Europese markt. De gravel wordt gemaakt volgens de marktgewoonten en technische voorschriften van de verschillende sportfederaties. Tennis-Brick staat in voor het volledige productieproces. Het bedrijf heeft een eigen maalinstallatie en heeft een overdekte opslagruimte van 3500 m². De gravel kan hierdoor, ook bij slecht weer, droog aangeleverd worden, wat een extra troef is bij de aanleg of het onderhoud van tennisvelden. Droge gravel weegt een stuk minder, waardoor je letterlijk meer waar krijgt voor je geld.

Tennis-Brick levert gravel aan particulieren, tennisclubs en aannemers. Gravel kan ook gebruikt worden voor andere sportvelden zoals atletiekpistes.

Tennis-Brick beschikt over een eigen maalinstallatie en overdekte opslagruimte.

Korrelgroottes

  • TENIBRICK 0/25
  • TENIBRICK 0/8 met bindmiddel
  • TENIBRICK 0/3 met bindmiddel
  • TENITOP 0/1 toplaag mager
  • ATLETIEK TRACK 0/5

Alle producten zijn beschikbaar los of verpakt in zakken van 40 kg.

Gravelprijzen: Gelieve naar het kantoor te bellen voor de gravelprijzen 03/888 65 50

 


Duurzaamheid

Door de klimaatopwarming stijgt de temperatuur in onze contreien, waardoor de pleinen langer bespeelbaar blijven. Die tendens zien we reeds enkele jaren en vorig jaar heeft men zelfs buiten kunnen spelen op gravel tot 1 december. Qua duurzaamheid, prijs en speelcomfort scoort een gravelbaan veel beter dan de alternatieven zoals asfalt, kunstgras en all weather banen. Er zijn gravelbanen die meer dan 50 jaar oud zijn waar nog op gespeeld wordt, dit kan van geen enkel ander type van vloer gezegd worden.

TOP
Tennis-brick - Samenwerkingsstraat 20 - 2845 Niel - info@tennisbrick.be - T: 0032(0)3 888 65 50