Tennis-brick

Tennisveld aanleggen

Tennis-Brick legt alle soorten tennisbanen aan

Tennis-Brick legt tennisvloeren aan in gravel, asfalt (met of zonder rubber) en in kunstgras. Door de jarenlange ervaring kent Tennis-Brick de eigenschappen en kwaliteiten van alle tennisbanen. Tennis-Brick weet als geen ander dat de keuze voor een bepaalde tennisvloer niet enkel afhankelijk is van de ligging, het soort gebruik, het budget,… maar ook van gewoontes en persoonlijke voorkeuren.

In nauw overleg met de klant probeert Tennis-Brick altijd opnieuw te zoeken naar de beste oplossing. Alle tennisvloeren hebben hun voordelen. Oppervlakte van een tennisterrein: 16 meter x 36 meter Het tennisnet is best oost-west georiënteerd.

Duurzaamheid

Door de klimaatopwarming stijgt de temperatuur in onze contreien, waardoor de pleinen langer bespeelbaar blijven. Die tendens zien we reeds enkele jaren en vorig jaar heeft men zelfs buiten kunnen spelen op gravel tot 1 december. Qua duurzaamheid, prijs en speelcomfort scoort een gravelbaan veel beter dan de alternatieven zoals asfalt, kunstgras en all weather banen. Er zijn gravelbanen die meer dan 50 jaar oud zijn waar nog op gespeeld wordt, dit kan van geen enkel ander type van vloer gezegd worden.

TOP
Tennis-brick - Samenwerkingsstraat 20 - 2845 Niel - info@tennisbrick.be - T: 0032(0)3 888 65 50